Spanien.

Spain

Finansiella centrum, modehandel, start-ups och kultur – PAIR Finance lanserades i Spanien 2024. Landet är känt som en pionjär inom digitalisering. Här möter fintech-företaget den växande efterfrågan på effektiv och digital inkassohantering.

Tennis Point LogoLillydoo Logo
Spain
0

miljoner människor bor i Spaniens mångsidiga ekonomi.

0%

av befolkningen använder sitt betalkort för att handla online.

0%

av konsumenterna handlar online. Det är 24 % mer än 2010.

Vår inkassoprocess.

Vi genomför hela inkassoprocessen för våra kunder: Från utomrättsliga kravprocedurer till ytterligare eskaleringssteg. Beroende på vilket land vi verkar i kan processens komponenter variera.

1. Utomrättsligt påminnelseförfarande
2. Rättsliga påminnelser
3. Påminnelser efter rättslig prövning
4. Bevakning

Våra branscher.

E-handel Betalning Mobility Försäkringar Energi Onlinetjänster Banker Telekom

Bekväma betalningsmetoder är avgörande inom e-handel, men online-återförsäljare tar ibland enorma risker. Vi anpassar alltid vårt AI-baserade inkasso efter individuella behov och hjälper därmed våra kunder inom e-handel att hantera uteblivna betalningar effektivt och hållbart.

E-Commerce

Inom betalningssektorn är fokus särskilt på slutkunden. PAIR Finance använder målinriktade åtgärder i inkassoprocessen som både säkerställer betalningsleverantörens likviditet och bibehåller relationen till slutkunden. På så sätt erbjuder vi onlinebetalningsleverantörer en effektiv och innovativ hantering av fordringar.

Payment

En av de största utmaningarna med fordringshantering för mobilitetsoperatörer är att de ofta hanterar mycket små fordringar. Dessutom är säker kundlojalitet en av de avgörande faktorerna för affärsframgång. Vår digitala, effektiva process fokuserar precis på detta.

Mobility

När det gäller försäkringsfordringar är hastighet särskilt viktigt. PAIR Finance möjliggör för försäkringsbolag och insurtechs att snabbt och enkelt återbetala utestående fordringar och ger råd om hur de kan öka sin återvinningsgrad och bibehålla sitt företags rykte.

Insurance

Särskilt inom försörjningsföretag ser vi ofta en tendens att snabbt inleda rättsliga kravförfaranden, vilket inte gör rättvisa åt ett kundorienterat tillvägagångssätt. PAIR Finance förlitar sig på en dynamisk och intensiv utomrättslig påminnelseprocess och försöker bibehålla kundrelationen trots inkasso.

Energy

Fordringshantering i den digitala tidsåldern måste hållas effektiv och enkel, särskilt för företag som erbjuder onlinetjänster. Speciellt i den digitala världen växer önskan om att kunderna ska förbli kunder efter att betalningsproblemen har lösts.

Online Services

Höga kostnader för kundanskaffning pressar marginalerna, särskilt för banker och fintechs. Av denna anledning är kundorienterad fordringshantering och en modern, digital lösning nödvändig.

Banking

Oavsett om du är nätoperatör eller tjänsteleverantör hittar vi rätt kanal för att kommunicera med dina kunder, oavsett digitaliseringsgraden hos våra kunder. Speciellt när en kanal redan är stängd.

Telco

Dina kontaktpersoner.

PAIR Finance CSO Christian Zingel
Christian
Zingel
Chief Sales Officer
Jonas Haas - Business Development at PAIR Finance
Jonas
Haas
Chef för affärsutveckling

Förändra din inkassoprocess med AI.

Ta reda på vad vi med vår teknik kan göra för din verksamhet i Spanien.