Belgien.

PAIR Finance - Belgien

2023 expanderade PAIR Finance till Belgien och erbjuder sedan dess affärskunder modern digital inkasso för den belgiska marknaden. Ta reda på hur du kan ta din fordringshantering till nästa nivå och kontakta oss.

hello fresh logoTennis Point LogoMiles Logo
Belgique
0

Belgien ligger på första plats i Europa när det gäller den högsta offentliga skulden per capita. Denna uppgår i Belgien till över 53 000 dollar.

0%

av belgierna föredrar digitala betalningar. I genomsnitt betalar de dubbelt så ofta elektroniskt som kontant i fysiska butiker.

0%

av 16- till 24-åringar och 48% av 25- till 34-åringar i Belgien har någon gång betalat mobilt via QR-kod.

Vår inkassoprocess.

För våra kunder genomför vi hela inkassoprocessen: Från utomrättsliga påminnelseförfaranden till ytterligare eskaleringssteg. Beroende på i vilket land vi verkar, kan processens komponenter variera.

1. Utomrättsligt påminnelseförfarande
2. Rättsliga påminnelser
3. Påminnelser efter rättslig prövning
4. Övervakning

Våra branscher.

E-handel Betalning Mobility Försäkringar Energi Onlinetjänster Banker Telekom

Bekväma betalningssätt är avgörande i e-handeln, men onlinehandelsföretag tar ibland stora risker med detta. Vår AI-baserade inkasso anpassas alltid efter de individuella behoven och hjälper därmed våra kunder inom e-handel att hantera uteblivna betalningar effektivt och hållbart.

E-Commerce

Inom betalningssektorn står konsumenterna i centrum. PAIR Finance använder riktade åtgärder i inkassoprocessen som både säkerställer betalningsleverantörens likviditet och bibehåller kundrelationen med slutanvändaren. Därmed erbjuder vi onlinebetalningsleverantörer effektiv och innovativ fordringshantering.

Payment

En av de största utmaningarna för fordringshantering inom mobilitetssektorn är att det ofta handlar om mycket små fordringar. Dessutom är en stark kundlojalitet avgörande för affärsframgång. Vår digitala och effektiva process tar hänsyn till detta.

Mobility

Försäkringsfordringar kräver särskilt snabba åtgärder. PAIR Finance gör det möjligt för försäkringsbolag och insurtechs att snabbt och enkelt återfå obetalda fordringar och ger råd om hur de kan öka återvinningen och bibehålla sitt rykte.

Insurance

Vi ser ofta att energiföretag snabbt vill inleda rättsliga påminnelseförfaranden, vilket inte är förenligt med ett kundorienterat tillvägagångssätt. PAIR Finance fokuserar på en dynamisk och intensiv utomrättslig process och försöker upprätthålla kundrelationen trots inkasso.

Energy

Fordringshantering i den digitala tidsåldern måste vara effektiv och enkel, särskilt för företag som erbjuder onlinetjänster. Speciellt i den digitala världen växer önskan att kunder ska förbli kunder även efter att en betalningsstörning har åtgärdats.

Online Services

Höga kostnader för kundanskaffning påverkar särskilt bankernas och fintechs marginaler. Därför är en kundorienterad fordringshantering och en modern, digital lösning avgörande.

Banking

Oavsett om det gäller nätoperatörer eller tjänsteleverantörer, oavsett digitaliseringsnivå hos våra klienter, hittar vi rätt kanal för att kommunicera med dina kunder. Speciellt när en kanal redan är stängd.

Telco

Dina kontaktpersoner.

Daniela Straube
Daniela
Straube
VD Benelux
Justin Pesch
Justin
Pesch
Affärsutveckling
Zoe van Ysseldijk
Zoé
van Ysseldijk
Affärsutveckling

Förändra din
inkassoprocess med AI.

Ta reda på vad vi kan uppnå för ditt företag i Belgien med vår teknik.