Sverige.

Från streamingtjänster till mode och möbler: Sverige sätter globala standarder inom alla vertikaler. Under 2024 kommer vårt centralt belägna Stockholmskontor att vara navet för ett nytt sätt att bedriva inkassoverksamhet i Norden.

Zalando Logo Black & Whitehello fresh logo
Sweden
#0

Sverige är högst rankat i Europa för internetanvändning per invånare.

0%

av Sveriges invånare har Swish-appen installerad på sina telefoner.

0 milj

av Sveriges 10 miljoner invånare handlar på nätet.

Vår inkassoprocess.

För våra kunder genomför vi hela inkassoprocessen: Från utomrättsliga påminnelser till ytterligare eskaleringssteg. Beroende på vilket land vi är verksamma i kan beståndsdelarna i processen variera.

1. Utomrättsligt påminnelseförfarande
2. Rättsliga
påminnelser
3. Påminnelser efter
rättslig prövning
4. Bevakning

Våra branscher.

E-handel Betalning Mobility Försäkringar Energi Onlinetjänster Banker Telekom

Bekväma betalningssätt är A och O inom e-handel, men e-handelsföretagen tar ibland enorma risker. Vi skräddarsyr alltid vår AI-baserade inkasso efter individuella behov och hjälper därmed våra e-handelskunder att hantera uteblivna betalningar effektivt och hållbart.

E-Commerce

Inom betalningssektorn står konsumenterna i centrum. PAIR Finance använder riktade åtgärder i inkassoprocessen som både säkrar betalningsleverantörens likviditet och upprätthåller kundrelationen till slutkunden. På så sätt erbjuder vi leverantörer av onlinebetalningar en effektiv och innovativ hantering av fordringar.

Payment

En av de största utmaningarna med hantering av fordringar för mobilitetsföretag är att det ofta handlar om små fordringar. Dessutom är en säkrad kundlojalitet en av de avgörande faktorerna för verksamhetens framgång. Det är här vår digitala, effektiva process börjar.

Mobility

När det gäller fordringar inom försäkringsbranschen är snabbhet av största vikt. PAIR Finance gör det möjligt för försäkringsbolag och Insurtechs att få snabb och enkel återbetalning av utestående fordringar och ger dem råd om hur man ökar återhämtningen och bevarar företagets rykte.

Insurance

Särskilt när det gäller energibolag ser vi ofta en strävan efter att snabbt inleda rättsliga påminnelser, vilket inte är förenligt med en kundfokuserad strategi. PAIR Finance satsar på en dynamisk och intensiv förrättslig påminnelseprocess och försöker upprätthålla din kundrelation trots inkasso.

Energy

I den digitala tidsåldern måste hanteringen av kundfordringar vara effektiv och enkel, särskilt för företag som erbjuder onlinetjänster. Just i den digitala världen växer önskemålet om att kunderna ska fortsätta vara kunder även efter att betalningsstörningen har åtgärdats.

Online Services

Höga kostnader för att vinna kunder pressar marginalerna, särskilt för banker och fintech-företag. Därför är en kundorienterad fordringshantering och en modern, digital lösning avgörande.

Banking

Oavsett om det handlar om nätoperatörer eller tjänsteleverantörer och oavsett hur digitala våra klienter är, hittar vi rätt kanal för att kommunicera med dina kunder. Särskilt om en kanal redan är stängd.

Telco

Dina kontaktpersoner.

Fredrik
Green
VD för Sverige
Robert
Witte
Director Corporate Development

Förändra din
inkassoprocess med AI.

Ta reda på vad vi med vår teknik kan göra för din verksamhet i Sverige.