Artificiell intelligens för unik inkasso.

Vår AI har 30 000+ alternativ och 1 mål.
Vi gör dina kunder medvetna om betalningskravet!

Hej,
din betalning
är sen.

Europas ledande
digitalinkasso.

PAIR Finance Group är ledande på den europeiska marknaden för AI-baserad digitalinkasso. åtta länder: Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Spanien och Sverige med kontor i Amsterdam, Berlin, Wien, Zürich och Stockholm.

Med vår ledande teknik förbättrar vi realiseringsgraden och hjälper konsumenter att uppnå individuell framgång. Digitalt. Effektivt. Kundfokuserat!

PAIR Finance - Digitales Inkasso für Unternehmen
0+

topputvecklare arbetar på den bästa tekniska erfarenheten.

0%

av konsumenterna nås inom 90 dagar med vår AI-baserade teknik.

0%

kundnöjdhet efter inkassoprocessen.

Tekniklösningar som gynnar alla.

Ledande AI-teknik

Inkassobranschens framtid bygger på artificiell intelligens. PAIR Finance omdefinierar fordringshanteringen och erbjuder dig den mest innovativa lösningen för bästa möjliga återbetalningskvot.

Enhetlig global plattform

En åtkomst, en kontrollpanel, ett mål. PAIR Finance globala plattform möjliggör bekväm och enkel hantering av fordringar på sex europeiska marknader.

Kraftfulla API:er

Våra toppmoderna RESTful-API:er är utformade för enkel dataöverföring och skalbarhet. Det innebär mindre manuellt arbete på din sida och ett säkert dataflöde.

Transparent kontrollpanel

Du kan alltid hålla ett öga på våra resultat tack vare den senaste portalen för realtidsbevakning. Där tillhandahåller vi även prognoser för förväntade återflöden.

Våra marknader.

Tyskland Österrike Nederländerna Schweiz Sverige Frankrike Belgien Spanien
PAIR Finance - Deutschland

PAIR Finance grundades i Berlin. Här arbetar vårt teknikteam med att utveckla och vidareutveckla vår produkt.

Mer information
PAIR Finance - Österreich

PAIR Finance har erbjudit sina tjänster i Österrike sedan 2021. Det österrikiska teamet arbetar i Wiens historiska gamla stadskärna.

Mer information
PAIR Finance - Nederland

Från kontoret i centrala Amsterdam har vårt erfarna team stöttat nederländska företag sedan 2023.

Mer information
Switzerland

Schweiziska PAIR Finance har sitt säte i Zürich. Sedan 2023 ger det schweiziska teamet kunder i hela Schweiz råd om modern digital inkasso.

Mer information

Vårt ambitiösa team i Sverige tar sig an världen inom inkassoteknologi från Stockholm och arbetar med målinriktade kunder från alla sektorer.

Mer information
PAIR Finance - France

PAIR Finance är också aktivt i Frankrike och har sedan 2023 förändrat inkassobranschen på ett hållbart sätt med skräddarsydd AI och en digital process.

Mer information
PAIR Finance - Belgien

Utöver Nederländerna betjänar PAIR Finance även den belgiska marknaden i Benelux-regionen. Detta gör det ännu enklare för företag som är aktiva i flera marknader att driva inkasso effektivt.

Mer information
Spain

PAIR Finance har framgångsrikt implementerat sin teknologi och internationella expertis för partners och konsumenter på Iberiska halvön sedan 2024.

Mer information
”PAIR Finance står för framtidens fordringshantering: digital, effektiv, kundorienterad. Både det teknikdrivna tillvägagångssättet och teamets kompetens övertygade oss om att investera. Vi ser mycket fram emot att utöka det framgångsrika samarbetet vi haft hittills.”
Kai-Uwe Mokros
Vd för Zalando Payments GmbH
Home24 Mood
”Jag uppskattar särskilt samarbetet med PAIR Finance, eftersom jag inte bara har en personlig och mycket kompetent kontaktperson för mina frågor, utan även kan få information om viktiga ämnen som dataskydd och klientportalen på PAIR Academy. Under det första PAIR Academy-evenemanget fick jag lära mig ännu mer om klientportalens automatiserade funktioner, vilket underlättar mitt arbete mycket. Via portalen har jag insyn i alla pågående processer i realtid och kan när som helst ingripa aktivt och kommunicera.”"
Janin Schadenberg
Specialist Payment Communication Home24
”PAIR Finance erbjuder den bästa inkassolösning vi kunde hitta på marknaden. Den utmärkta kontrollpanelen för klienter var en av anledningarna till att vi valde dem. Det intuitiva gränssnittet och den effektiva leveransen av nyckeltal övertygade oss. Getsafe vill göra försäkringar villkorslöst bättre. PAIR Finance hjälper oss med det bästa från två världar – en förstklassig kundupplevelse och ett effektivt nyckeltalsverktyg.”
Michael Oberste
CFO Getsafe
”Som marknadsledare och föregångare inom free-floating carsharing är hanteringen av fordringar och inkasso en del av vår digitala kundresa. Med sitt kundorienterade tillvägagångssätt och höga digitaliseringsgrad stödjer PAIR Finance oss perfekt i detta. Våra kunder kan betala sina öppna fakturor med alla relevanta betalningsalternativ. SHARE NOW-teamet uppskattar det professionella och effektiva samarbetet."
René Lange
Chef för Treasury SHARE NOW
”Det är ett stort nöje att arbeta med PAIR Finance. PAIR förstår att den goda relationen med mina kunder är det viktigaste för vår verksamhet och gör allt för att behålla dem – utan att tappa fokuset på utestående fordringar.”
Sabrina Schönborn
Grundare och vd för SugarShape
”Mitt team och jag uppskattar framför allt PAIR Finance snabba kommunikation och lösningar. Båda bidrar till att indrivningen har överträffat våra förväntningar. Dessutom är PAIR Finance klientportal mycket intuitiv och ger oss hela tiden exakt överblick över alla aktiviteter.”"
Matthias Nienhaus
VP Finance på Lillydoo
Zasta
”Zasta är Tysklands ledande plattform för revisorer. Att implementera fordringshantering inom skatteområdet kräver individuella lösningar och engagemang. PAIR Finance har arbetat för oss ända sedan samarbetet började och värdesätter våra behov. Dessutom gick integrationen snabbt och enkelt. Vi är mer än nöjda och ser fram emot allt vi har framför oss.”
Jörg Südkamp
Medgrundare och COO på Zasta
sevDesk Testimonial
”Vi är glada över att ha en stark partner i PAIR Finance för inkasso i DACH-regionen. Vi uppskattar i synnerhet ONE Approach-metoden, som gör det möjligt för oss att hantera fordringar på olika marknader på ett effektivt sätt via ett enda gränssnitt. Dessutom ger PAIR Finance oss en detaljerad översikt över våra fordringar i de enskilda länderna via en enhetlig kontrollpanel, och vi har en dedikerad kontaktperson vid frågor. Med PAIR Finance uppnår vi förbättrade resultat inom fordringshantering för det tyskspråkiga området – samtidigt som vi minskar den administrativa belastningen.”
Dr Oliver Kunath
CFO sevDesk

Vårt löfte.

Vi hanterar dina utestående fordringar effektivt utan att belasta dina kundrelationer!