Förändra inkassobranschen hållbart med innovationskraft och passion. Bli en del av vår framgångssaga!

Hund
Work at PAIR Finance
Join PAIR Finance

Vilka vi är.

Digitalt, effektivt och kundorienterat – enligt dessa riktlinjer har PAIR Finance utvecklat ett revolutionerande tillvägagångssätt för fordringshantering för att förändra inkassomarknaden på ett hållbart sätt. Vi är teknikledare och arbetar som innovationsdrivare med en av marknadens mest innovativa tekniker. Vi utvecklar vår teknik med hjälp av de senaste insikterna från beteendeforskningen – ett samspel mellan teknik och psykologi.

PAIR Finance Team Members

Varför PAIR Finance?

Som en del av Europas största fintech-nav, och förstärkta genom partnerskap med investerare som Pollen Street, Zalando Payments och finleap, erbjuder PAIR Finance ett utmärkt sätt att gå på djupet i
fintech-branschen och aktivt bidra till att forma den.

Vi går nya vägar och arbetar ständigt med att vidareutveckla våra produkter, våra processer och vår organisation. Väx med oss! Hos oss kan du förverkliga och utveckla dina modiga idéer.

Våra värderingar är grunden för vårt starka team.

Transparens. Genomförande. Ägande. Kundfokus. Innovation. Integritet.
Vi agerar och kommunicerar tydligt, öppet och ärligt. Vi informerar proaktivt. Vi kommer till saken. Våra mål kommuniceras tydligt.

Vad vi erbjuder.

01
Internationellt team med professionella kollegor som inspirerar varandra.
02
Individuella utbildningserbjudanden och en transparent, uppskattande feedbackkultur för din personliga utveckling.
03
Mobilt arbete i hybridmodell för mer flexibilitet i din vardag. Dessutom upp till sex veckors ”workation” utomlands årligen efter överenskommelse.
04
Ett meningsfullt jobb hos den innovativa ledaren inom Europas inkassobransch och därmed ett arbete med syfte.
05
Flexibel arbetstid för en bra balans mellan arbete och fritid.
06
Språkkurser, expat-stöd och hjälp med visum för smidig relocation anpassad efter din individuella situation.
07
Moderna kontor på internationella platser med dryck och färsk frukt för en trivsam arbetsmiljö.
08
Regelbundna team- och företagsevenemang för att fira våra framgångar tillsammans.
Henry Kobsch PAIR Finance
”Efter 15 år i e-handelssektorn var jag väldigt nyfiken på vad jag kunde förvänta mig på PAIR Finance. Jag lockades av deras tekniska fokus och det faktum att det äntligen finns en leverantör där de mycket komplexa processerna inom e-handelsmarknadsföring även återspeglas i hanteringen av kundreskontra. PAIR Finance är verkligen fantastiskt placerade och lyckas attrahera högkalibriga kunder från alla branscher. De får jag nu ta hand om. Tidigare arbetade jag bara med e-handelskunder, nu antar jag utmaningen att arbeta med mitt team för att betjäna alla kunder i alla branscher. På så sätt får vi en djup inblick i vad som är utmärkande för varje enskild bransch. Laganda, genomförandeförmåga och företagets dynamik är det som imponerar på mig, om och om igen.”
Henry Kobsch
Director Partnership Management
Stefanie Köckritz PAIR Finance
”På PAIR Finance uppskattar jag den platta hierarkin. Vi är prestigelösa och möts på lika villkor. Medarbetarnas ärenden tas på allvar och löses alltid snabbt och pragmatiskt. Jag tycker det är fantastiskt att alla kollegor får möjlighet att vara med och påverka. Redan från början arbetar man självständigt och på eget ansvar. Idéer och förbättringsförslag välkomnas alltid och blir till verklighet. Tillsammans formar vi framtiden för PAIR!”
Stefanie Köckritz
Head of Legal Collection
Robert Witte PAIR Finance
”Jag gillar att dyka ner i nya projekt och ansvarsområden. På PAIR Finance har jag möjlighet att leva ut detta till fullo. Från dag ett fick jag lära mig nya ämnesområden och sedan driva dem med eget ansvar. Vi löser problem tillsammans, och jag lär mig mycket av mina kollegor och vårt nätverk. Jag utvecklas ständigt inom PAIR Finance – jag går med glädje till kontoret varje dag och ser fram emot teamet och nya utmaningar.”
Robert Witte
Director Corporate Development
”Teknik är inte längre bara en värld för män! Som BI-ingenjör älskar jag att människor med olika akademisk bakgrund kan berätta fantastiska historier utan att deras kön hindrar dem från att visa vad de verkligen har att säga.”
Sajjal Malik
Business Intelligence Engineer
Johannes Fischer-Wellenborn
”Jag trodde på den innovativa lösningen som PAIR Finance erbjuder sina kunder redan från början. Det exceptionella kundfokuserade och digitala tillvägagångssättet imponerar inte bara på mig, utan även på mina kunder i våra dagliga samtal. I Österrike är vi ett samspelat team. Vi jämför oss gärna med en snabb motorbåt. Våra avstämningsprocesser är korta och effektiva, vilket gör att vi kan reagera snabbt och enkelt på kundernas önskemål.”
Johannes Fischer-Wellenborn
Sales Business Development Manager
Liva Zepa PAIR Finance
”Jag tycker det är fantastiskt att PAIR Finance uppmuntrar och värdesätter allas idéer och på så sätt skapar en samarbetsmiljö där alla kan bidra och göra skillnad. Dessutom gör PAIR:s engagemang för utveckling av toppmodern teknik att du hela tiden växer och får förmånen att vara en del av ett team som driver innovation inom finansiella lösningar.”
Liva Zepa
Director Innovation
Stephan Stricker PAIR Finance
”Med PAIR Finance bygger vi upp ett framgångsrikt teknikföretag med en unik möjlighet att förändra en hel marknad. Det är vårt mål och vi arbetar tillsammans varje dag för att uppnå det. För mig som grundare och vd är det här en stor och spännande utmaning, och jag är otroligt stolt och tacksam över att få arbeta tillsammans med ett så talangfullt och motiverat team. Det dagliga samarbetet med enskilda medarbetare är konstruktivt, lösningsorienterat och framför allt väldigt roligt. Det stora gemensamma målet förenar, och sammanhållningen inom teamet är stark.”
Stephan Stricker
CEO och grundare av PAIR Finance
Granskningar:

Frågor?

Judith Gröchenig PAIR Finance
Judith Gröchenig
Kontaktperson
för ledande befattningar.
T +49 30 12087 9041 eller
+49 151 7238 8412
Jasmin Baldrich PAIR
Jasmin Baldrich
Kontaktperson för
icke-tekniska tjänster.
T +49 30 12087 9079 eller
+49 151 2831 8404
Ekaterina Semenova
Kontaktperson för
tekniska tjänster.
T +49 30 12087 9078 eller
+49 151 4011 6338